Terug naar overzicht

de ScheidingsManager

Valkenburg Roel Goessen
Bezoek website

Echtscheidingsmediation (www.descheidinsgmanager.nl) :
Een (echt)scheiding is waarschijnlijk één van de moeilijkste en meest ingrijpende beslissingen in uw leven. Het is een zware emotionele tijd voor u en uw eventuele kinderen. De communicatie verloopt vaak stroef en het is dan extra moeilijk om de belangen van alle partijen zuiver te houden. Een goed verloop van de scheiding is dan ook van cruciaal belang voor beide partijen en voor uw eventuele kinderen. Een onafhankelijke en onpartijdige gecertificeerde mediator van De Scheidingsmanager kan u hierbij helpen. Deze bewaakt de belangen van beide partijen, schept duidelijkheid en rust en ontzorgt van A tot Z. De Scheidingsmanager kijkt naar uw persoonlijke situatie en zal op een deskundige wijze uw scheiding vakkundig en volledig afhandelen.

Nalatenschapsmediation (www.watalsikernietmeerben.nl)
Het bespreken van je wensen bij overlijden of het afhandelen en verdelen van een erfenis kan al lastig genoeg zijn, maar wordt nog lastiger wanneer er onenigheid ontstaat of verwachtingen anders blijken te zijn. Vaak zien we dat de emoties dan hoog oplopen, er niet meer naar elkaar wordt geluisterd en men in verwijten en overtuigingen verzandt. De kink in de familiaire kabel is ontstaan.

Dit kunt u voorkomen door ons in te schakelen!

Naast lid van NOVEX zijn wij gecertificeerd mediator en weten wij als geen ander hoe om te gaan met een gespannen sfeer, bekoelde verhoudingen en (dreigende) conflicten. Doordat we onpartijdig en neutraal zijn, kunnen we een vertrouwde omgeving creëren. Een omgeving waarin we ervoor zorgen dat partijen weer het gesprek aan gaan, open staan voor elkaar en tot een gezamenlijke oplossing kunnen komen, rekening houdende met de belangen van alle partijen.

Informatie

  • Nederlands
  • Limburgs
  • MfN
  • Fysiek

Inloggen voor mediators