Terug naar overzicht

Associated Mediation

Sint-Maartensdijk Paul Wal
Bezoek website

In het midden van de geschillen liggen ook de oplossingen

Ik ben Paul van der Wal MfN-mediator. Geaccrediteerd familie-mediator Rechtbankmediator en Zakelijk en Arbeids-mediator.

Ik zing in mijn vrije tijd in een A capella koor, zonder muziek dus. Het enige dat wij als koor hebben is onze stem. Allemaal verschillende, dat wel! Maar als we samen zingen ontstaat totale harmonie. Daar zing ik voor, en daar mediate ik voor. Iedereen zijn eigen "stem" laten horen om vervolgens in totale harmonie de conflicten te zien oplossen.
Iedereen wil zijn stem laten horen. Ik wil graag luisteren.

Bij een mediation voor een scheiding of familie kwestie komen, bieden wij aan om met twee mediators te komen, zowel een man als een vrouw. Twee mediators voor de prijs van een! En een gratis kennismakingsgesprek aan van 30 minuten, de kans om te zien of ik de mediator ben waar u mee verder wilt.
Ik ben uw Mediator aan de westzijde van Noord Brabant en Zeeland,

Als HighTrust partner van de Raad voor Rechtsbijstand doen wij veel zaken onder toevoegingen. Ook hebben wij samenwerk afspraken met een advocaat en financieel expert en een sterk netwerk door de verscheidene intervisie groepen waarmee alle gevraagde expertise in mijn bereik liggen.

Informatie

  • Duits
    Engels
    Nederlands
  • MfN

Inloggen voor mediators