BasculeGroep BV

Veghel Bas Delleman
Bezoek website

Bas Delleman heeft ruim 20 jaar ervaring als Register Mediator en conflictprofessional en is inmiddels meer dan 27 jaar als trainer en organisatieadviseur actief. Daarvoor was hij werkzaam binnen de Nederlandse politie. Hij is oprichter en directeur van Bascule Groep BV en in 2014 verkozen tot de top drie ‘Mediator van het jaar’.

Bas Delleman studeerde bestuurskunde en sociale wetenschappen. Daarnaast volgde hij een masteropleiding Conflictmanagement en een masterleergang Generatief Leiderschap. Zijn opleiding tot MfN Mediator rondde hij af in 1999 en volgde daarna nog verschillende specialisatieopleidingen op gebied van mediation en conflicthantering.

Als conflictprofessional en organisatieadviseur werkte hij onder meer in het betaald voetbal, bij adviesbureaus, ziekenhuizen, bij woningcorporaties en voor organisaties in zorg en welzijn. Ook heeft hij gewerkt binnen de overheid en daarin heeft hij zich gericht op vernieuwing en verbetering van samenwerking, leiderschap en de ontwikkeling van een constructieve conflictcultuur.

Informatie

  • Duits
    Engels
    Nederlands
  • MfN

Inloggen voor mediators