Bergheide

Gratis kennismakingsgesprekDirect beschikbaar
Baexem Will-Jan van Cranenbroek
Bezoek website

Oplossing van conflict met behoud van regie
In jullie bedrijf is er gedoe. Er is sprake van een conflict, bijvoorbeeld tussen directeuren, MT-leden, vennoten, aandeelhouders of tussen ondernemer en leverancier. Het conflict kan gaan over financiële zaken, verschil van inzicht of uiteenlopende belangen, en maakt dat de samenwerking vrijwel onmogelijk is.

Business mediation voor MKB-ondernemers en familiebedrijven
Het conflict zorgt ervoor dat het bedrijf er onder lijdt. Ook medewerkers ervaren er last van. Business mediation zorgt voor oplossing van het conflict, met winst voor beide partijen. Bij business mediaton beslist niet de mediator, niet de advocaten en ook niet de rechter hoe het conflict wordt opgelost. Dat doen de partijen – onder begeleiding – zelf. Met als doel het op een respectvolle wijze afsluiten van het conflict en het behouden van de relatie.

En dat binnen enkele maanden tijd. Veel sneller en goedkoper dan een juridisch proces. In een juridische procedure wordt vooral gekeken naar de wetten en rechten. Bij business mediation houd je zelf de regie en geeft deze niet uit handen aan een derde partij. Business mediation is erop gericht een oplossing te zoeken voor alles wat met het conflict te maken heeft. Want conflicten oplossen is beter dan uitvechten.

Inloggen voor mediators