Buro Pontifex

Hoeven Frank Roelen
Bezoek website

Gaan jullie scheiden? En willen jullie er samen uitkomen onder begeleiding van een deskundig mediator? Neem dan contact op met Frank Roelen van Buro Pontifex. Frank is MfN-register mediator, ouderschapsbemiddelaar en financieel (echt)scheidingsadviseur.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af en de kans is groot dat je met allerlei vragen zit. Want hoe regel je een scheiding? Wat voor gevolgen heeft dit voor de financiën en de woning? Hoe kunnen we de scheiding zo goed mogelijk regelen voor de kinderen?

Wat de situatie of aanleiding ook is: scheiden is voor alle betrokkenen een ingrijpend, moeilijk en emotioneel proces. Hoe fijn zou het zijn om een mediator te hebben die zorgt voor rust en duidelijkheid en die de scheiding van A tot Z kan begeleiden?

Als ervaren mediator en financieel (echt)scheidingsadviseur staat Frank Roelen zijn cliënten bij om de scheiding te begeleiden en te formaliseren. Soms is zijn begeleiding meer gericht op de juridische, financiële en fiscale aspecten. En soms is er meer behoefte aan begeleiding bij de relationele en emotionele kant van de scheiding. Of een combinatie van dat alles. In zijn werk als mediator staat Frank Roelen bekend om zijn betrokken begeleiding en duidelijke communicatie.

Als mediator kan Frank Roelen jullie helpen bij:
- Scheiden van A tot Z
- Ouderschapsbemiddeling
- Wijzigen van alimentatie berekeningen en alimentatie afspraken
- Financieel, fiscaal en juridisch advies

Scheiden? Frank Roelen werkt als mediator in de regio Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Zierikzee. Buiten West-Brabant en Zeeland in overleg.

Wil je meer weten? Neem contact op via 085 065 7420, kijk op buro-pontifex.nl of per e-mail info@buro-pontifex.nl

Overzicht Specialismen

Informatie

  • Nederlands
  • MfN

Inloggen voor mediators