Terug naar overzicht

Van Wijngaarden Interim Management & Business Mediation

Zeist Cees van Wijngaarden
Bezoek website

In mijn werk ben ik betrokken bij de bedrijfsmatige, organisatorische en financiƫle kant van ondernemingen. Veranderingen zijn daarbij de rode draad. Als Interim Manager heb ik een brede ervaring in het begeleiden van groei, reorganisaties, herstructureringen en integraties. Doelen en belangen van de betrokken partijen gaan daarin echter vaak niet samen. Ik begeleid en verbind partijen in veranderprocessen en geeft, daar waar nodig, op het juiste moment een duwtje in de juiste richting.

Door mijn achtergrond als Register Accountant aangevuld met een brede praktijk ervaring in verschillende bedrijfstakken en ondernemingen ben ik in staat om belangen in een zakelijk omgeving te identificeren en partijen te verbinden. Door mijn werk ben ik bekend met de specifieke dynamiek die familieondernemingen met zicht meebrengt.

Als gecertificeerd Business Mediator kan ik, door mijn achtergrond en ervaring, partijen in een zakelijke omgeving op een effectieve manier begeleiden bij het oplossen van conflicten en geschillen.

Inloggen voor mediators