Result Mediation

's-Hertogenbosch Charles Luijten
Bezoek website

Conflictbekwaam groeien
Result Mediation is opgericht in 1998 en is leider op het gebied van mediation, training en advies op het gebied van conflicthantering binnen organisaties. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van conflict management en het succesvol uitvoeren van meer dan 10.000 mediations is één ding ons steeds duidelijker geworden: er is een grote behoefte aan het verbeteren van de vaardigheden voor conflictbeheer van mensen in organisaties.

Slecht gemanaged conflict veroorzaakt enorme kosten in de vorm van verspilde managementtijd, hoger personeel verloop, lagere productiviteit en soms rechtszaken. Wanneer mensen in conflict raken beginnen ze zich terug te trekken, stoppen ze met het delen van informatie en nemen ze minder risico’s. Het resultaat kan leiden tot een slechtere besluitvorming, mindere motivatie en gespannen werkrelaties. Stress en lagere energie leidt tot minder creatief en productief zijn.

Result Mediation is jouw partner bij het voorkomen en oplossen van werkplekconflicten. We lossen huidige situaties op en voorkomen nieuwe door het gedrag van de betrokkenen te veranderen. Dit betekent dat binnen jouw organisatie minder energie wordt verspild aan negativiteit. In plaats daarvan zal de kracht van wrijving worden benut en worden gebruikt om nieuwe ideeën en mogelijkheden te creëren.

Informatie

  • Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators