Terug naar overzicht

Van Dam Mediation

Gratis adviesgesprekDirect beschikbaar
Hierden Aad van Dam
Bezoek website

Ik neem mijn vak als arbeidsmediator serieus. Tenslotte gaat het om mensen die op hun werk in een arbeidsconflict zitten. Hun baan kan mogelijk op het spel staan. Ontslag dreigt. Een ramp! Daarom doe ik dit werk serieus en uiterst professioneel. Fulltime help ik mensen die een arbeidsconflict hebben de oplossing te vinden, waarna je weer met plezier naar het werk gaat. Missie geslaagd!

IK BEN ER VOOR JULLIE, ONPARTIJDIG EN NEUTRAAL, PROFESSIONEEL!

-Aad van Dam-

Gabriel Tchagiachvili ★★★★
Meneer Van Dam heeft mijn madition georganiseerd en begeleidt.
Voorafgaand van mediation heef Aad ons goed geïnformeerd over het doel, voorwaarden en het verloop van madiaton. Tijdens madiaton gespreken heef Aad er voor gezorgd dat we de deelnemers ons ontspannen en veilig voelden.
Aad heeft geholpen om ingewikkelde vraagstukken zo duidelijk mogelijk te formuleren dat de vraagstukken en de stellingen voor deelnemers eenduidig interpreteerbaar en duidelijk was. Hiermee heeft Aad aan zijn rol als Matiator uitstekend vervuld..”

Anoniem ★★★★★
“Aad is een prettig persoon en rustige gespreksleider. Hij probeert in de mediation beide partijen recht te doen door hen voldoende te horen met als doel tot een goede oplossing te komen. Hij handelt eerlijk, open en integer. Het contact om te komen tot afspraken is snel en effectief. Als er meerdere belanghebbenden aanschuiven, wordt er keurig een geheimhoudingsverklaring getekend. Ruimte voor deze belanghebbenden in het gesprek mag wat beperkter gehouden worden.“

Justine Westen ★★★★★
“Helder en duidelijk over de mediation. Toen bemiddeling geen uitkomst bleek, goede begeleiding bij de vaststellingsovereenkomst.”

Karin Smit★★★★★
“Ik heb de twee mediation gesprekken met mijn werkgever en dhr. Van Dam als zeer waardevol ervaren. Dhr. Van Dam stuurt waar nodig is in het gesprek, maar is uiterst neutraal. Door deze mediation is mijn arbeidsconflict voor alle partijen op een fijne wijze opgelost.”

Bos Wieldrecht B.V. ★★★★★
Duidelijke communicatie, geen poespas maar duidelijk proberen tot een oplossing te komen. Ook weten wanneer iets wel of geen nut heeft om door te zetten.

Inloggen voor mediators