Factor-plus

Oploo Piet Bruisten
Bezoek website

Ik ben Piet Bruisten en met mijn bedrijf Factor-plus help ik ondernemers die in financiële problemen zitten, het bedrijf willen beëindigen of conflicten hebben met bijvoorbeeld hun stakeholders of derden.

Sinds een aantal jaren ben ik gecertificeerd businessmediator.
Een mediator zorgt voor een onafhankelijke kijk op een verschil van mening en stimuleert partijen zelf een uitkomst te bedenken waarmee partijen en hun achterban tevreden zijn. Kenmerk van mediation is zelfbeschikking. Partijen beslissen zelf over de uitkomst.

Ik help bedrijven die een objectief en onafhankelijk klankbord in lastige tijden kunnen gebruiken. Dat kunnen bedrijven zijn met liquiditeitstekorten, financieringsproblemen, onenigheid tussen aandeelhouders, bestuurders of vennoten, lastig realiseerbare toekomstplannen en andere conflicten.

Ondernemers die hun energie weer willen besteden aan zaken waar ze goed in zijn, namelijk ONDERNEMEN, zijn bij Factor-plus aan het goede adres. Ik breng rust in turbulente tijden.

Die stabiele tijd wordt gecreëerd door o.a. crediteurenakkoorden aan te bieden, herfinancieringen te regelen als er perspectief is, bedrijfsactiviteiten te reorganiseren, schuldsanering toe te passen, of faillissement aan te laten vragen als dat een oplossing is.
Mijn passie is om juist een faillissement te voorkomen, omdat dit enorme financiële en emotionele schade veroorzaakt. Helaas is er soms geen andere uitweg dan met een schone lei opnieuw te beginnen.
Ik verheug met er op u te mogen ontmoeten.

Groet,
Piet Bruisten

Overzicht Specialismen

Informatie

  • Nederlands
  • Limburgs
  • MfN

Inloggen voor mediators