Floor Mediation

Leiden Loes Floor
Bezoek website

Ik ben Loes Floor, MfNmediator, jurist en coach. Mensen helpen om zèlf tot een goede oplossing van een geschil te komen is mijn drijfveer. Waarom? Ik ga uit van de eigen kracht van ieder mens. Ik denk in oplossingen en de-escalatie van problemen. Niemand is gebaat bij conflicten. Vrijwel iedereen is zelf in staat om, onder begeleiding, zijn eigen conflict op te lossen. Het vinden van een oplossing hoef je vaak helemaal niet uit handen te geven. Beter is om het geschil samen naar ieders tevredenheid op te lossen.

Toch zie ik in de praktijk, dat conflicten vrij snel aan een rechter worden voorgelegd. De ervaring leert helaas, dat conflicten door een juridische procedure vaak niet (volledig) worden opgelost. Meestal is in ieder geval één partij niet blij met de uitkomst.

Bij mediation houden partijen zelf de volledige regie over het proces en de inhoud. De onderliggende problemen worden besproken, en ieders belangen komen op tafel. Er wordt creatief gezocht naar een oplossing waar beide partijen tevreden over zijn. Een win-win situatie dus. Daar help ik mijn cliënten als mediator graag bij.

Mijn voornaamste kwaliteit ligt in mijn inlevingsvermogen, waarbij zaken vanuit meerdere invalshoeken worden bekeken. Hierbij ga ik empathisch, analytisch, pragmatisch en oplossingsgericht te werk. Meer weten over mijn ervaring en professionele vaardigheden? Neemt u dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/loes-floor/

Op persoonlijk vlak zou ik mijzelf omschrijven als een echte levensgenieter, die humor hoog in het vaandel heeft staan. Ik ben gek op Italië, het strand en het theater. Daarbij luister ik graag naar allerlei soorten muziek, waarbij ik deze passie voor muziek graag combineer met sporten en dansen.

Ik hoop in de toekomst samen te kunnen werken. Voel je vrij om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken!

WAAROM FLOOR MEDIATION?

Erkend en gekwalificeerd MfN-en ADR mediator.

Tevens Lid Vereniging Arbeidsmediators Nederland.

Ruime ervaring als mediator coach en jurist

Iedere situatie is uniek. Gelukkig heb ik legio dossiers om op terug te vallen.

Redelijk uurtarief

Duidelijke afspraken en marktconforme prijzen, om u niet met onnodig hoge kosten op te zadelen.

Flexibele werktijden

Conflicten houden zich niet aan de 9 tot 5 mentaliteit. Ik dus ook zeker niet!

Ik kom naar u toe

Uw werkleven is druk. Ik kan u daarom op locatie naar keuze bezoeken.

Ook online mediation mogelijk

Online mediation via Zoom. Geheel online, of gedeeltelijk.

Mijn naam is Loes Floor.
Ik ben MfN mediator, full certified ADR ( Family) Mediator en lid van de Vereniging Arbeidsmediators Nederland, met specialisatie arbeidsmediation en familiemediation.

Aangesloten bij: MfN, ADR, Vereniging Arbeidsmediators Nederland, Vereniging voor Arbeidsrecht

Informatie

  • MfN

Inloggen voor mediators