Terug naar overzicht

Hoetmer Arbeidsmediation

Hoofddorp Ellen Hoetmer
Bezoek website

OPLOSSING BIJ UW CONFLICTEN
Onze reguliere mediation biedt een mogelijke oplossing bij uw arbeidsconflicten of samenwerkingsproblemen. Is er sprake van een verstoorde samenwerking binnen het management team, tussen een leidinggevende en werknemer, of binnen een team? Of is er sprake van uiteenlopende ideeën die de samenwerking tussen business partners, binnen een maatschap, of management team verstoren? Dan is reguliere mediation de juiste weg om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

“REGULIERE MEDIATION IS DE JUISTE WEG OM TOT EEN GEZAMENLIJKE OPLOSSING TE KOMEN.”
ELLEN HOETMER, ARBEIDSMEDIATOR

HET DOEL
Via deze manier van conflictbemiddeling bieden wij de betreffende partijen een mogelijkheid om in alle vertrouwelijkheid, vrijwillig en op eigen wijze, waar nodig ondersteund door adviseurs, te onderhandelen tot een gezamenlijk geaccepteerd resultaat.

HET RESULTAAT
Wij vinden het onze taak ervoor te zorgen dat beide partijen de tijd krijgen om goed na te denken om tot een weloverwogen conflictoplossing te komen. Als de mediation leidt tot een overeenstemming, worden de afspraken vastgelegd in een eindovereenkomst die door alle betrokken partijen wordt ondertekend.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • ADR
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators