Terug naar overzicht

Huijben Mediation & Advies

Gorinchem Wannes Huijben
Bezoek website

Mijn naam is Wannes Huijben en ik ben gespecialiseerd arbeidsmediator bij kwesties op het werk. Denk hierbij aan conflicten tussen een werknemer en werkgever of tussen teamleden, moeizame werkrelaties, pesten op de werkvloer, situaties binnen familiebedrijven, kwesties tijdens ziekte of re-integratie of bij een (komend of gewenst) afscheid tussen werkgever en werknemer.

Als ervaringsdeskundige (aan beide zijden van de tafel) weet ik hoe dit kan voelen waardoor ik partijen beter kan begeleiden in het herstellen van de communicatie en/of vinden van oplossingen.

Ik ben tevens gecertificeerd familiemediator, waardoor ik een scheiding van A tot Z kan begeleiden. Ook kan ik helpen bij een (vernieuwd) ouderschapsplan of andere familiekwesties. Maar liever ga ik preventief in gesprek met u om erger te voorkomen.

Ik werk vanuit Gorinchem in de regio tussen Breda - Utrecht, Rotterdam en Tiel,

Mocht ik iets verder moeten rijden is dit uiteraard geen probleem, maar ik kan u ook doorverwijzen naar een lokale collega.

Ik heb ruime ervaring bij de overheid, zowel door een achtergrond bij de politie als in de functie van mediator rondom complexe woonoverlast en vanwege mediations bij overige overheidsinstanties en mijn werk op scholen.

Op www.huijbenmediation.nl vind u echte reviews van cliënten die hun mening geven over de dienstverlening.

Enkele woorden van hen over mij: Betrouwbaar, integer, betrokken, zorgvuldig, oplossingsgericht met oog voor de mens.

Schroom niet en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

*ik ben zowel MfN registermediator als ADR full-certified mediator, conflictcoach en expert onderhandelaar.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • ADR
    MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators