Terug naar overzicht

Mayet Mediators Breda- Oosterhout

Oosterhout Jacoline Bolle
Bezoek website

Ik ben partner en MfN-registermediator voor de Regio Breda – Oosterhout.
Sinds mijn studie communicatiewetenschappen ben ik meer dan geïnteresseerd in onderlinge communicatie en interactie tussen mensen. Dit heeft mijn hele loopbaan centraal gestaan. Ik heb ruime ervaring bij de overheid en semi-overheid in functies van leidinggevende tot teamcoach en mediator.
Ik heb ervaring met arbeidsgerelateerde conflicthantering in de breedste zin des woord en daarbij aandacht voor (vaak onzichtbare) systemen en dynamieken binnen een organisatie. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het familierecht en scheidingsspecialist.
Mijn grootste drijfveren om mediator te zijn; het mensen (weer) in hun kracht brengen, gelijkheid en verbinding brengen.

Ik richt me op arbeidsmediations, zakelijke mediations, samenwerkingsproblematieken en conflicten op de werkvloer. Daarnaast ben ik als familiemediator actief op het gebied van familieruzies, scheidingsbemiddeling en relatie-inzicht mediation.

Zoek je een mediator in (de omgeving van) Breda, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Oosterhout, Dongen, Gilze – Rijen, Drimmelen, Geertruidenberg, Kaatsheuvel, Baarle-Nassau, Alphen – Chaam?

Neem gerust contact met ons op. Dit kan rechtstreeks, via het algemene nummer 085 110 43 69 of via het contactformulier.

Een oriëntatiegesprek voor een mediation is altijd gratis en vrijblijvend.

Specialismen
Arbeidsmediation
Conflictcoaching - samenwerkingsproblemen
Zakelijke conflicten
Scheidingsbemiddeling
Familiemediation

Informatie

  • MfN

Inloggen voor mediators