Terug naar overzicht

Mediacio, praktijk voor dialoog en mediation

Gratis kennismakingsgesprekDirect beschikbaar
Rotterdam Judith van den Boogert
Bezoek website

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als professional in het oplossen van conflicten en het blootleggen van dieperliggende lagen van hardnekkige problemen. Ik ben mediator, trainer en conflict coach, zowel in binnen- en buitenland. Door het jarenlang faciliteren van veranderingsprocessen, met behulp van mediation, coaching en dialoogbegeleiding, heb ik al snel zicht op wat er aan de hand is en welke stqppen er nodig zijn.

Mijn grote kracht is mijn open houding en de manier waarop ik iedereen zichzelf laat zijn in het gesprek. Als cultureel antropoloog heb ik geleerd om me tot verschillende culturen te verhouden en ieders achtergrond te waarderen. Mijn universitaire master in conflict studies en het vele conflict werk wereldwijd geven mij de theoretische basis en praktische kennis om te begrijpen hoe conflicten en sociaal gedoe kunnen ontstaan en waar je moet beginnen om ze op te lossen.

Emotioneel en relationeel trauma speelt in veel probleemsituaties een, vaak voor de buitenkant onzichtbare, rol. Deze pijn en de emoties die hieruit voortkomen, worden bij het oplossen vaak niet aangeraakt. Men focust zich alleen op het bestaande probleem. Dit vind ik een gemiste kans, want dezelfde valkuilen en oud zeer kunnen juist aan de basis liggen en ook weer opnieuw omhoog komen na het oplossen van het probleem. Vandaar dat ik me verder heb gespecialiseerd in trauma-informed leiderschap en het helen van oud zeer via hart-coherentie en lichaamsgericht stress & trauma’s loslaten en ademwerk. Waar deze behoefte er is ga ik met je aan de slag met het beter begrijpen van je binnenwereld en het loslaten van stress en angst, wat uiteindelijk doorwerkt in de relaties om je heen.

Achtergrond: Ik werkte ik lange tijd bij Instituut Clingendael als senior conflict expert in internationale mediation- en onderhandelingsprocessen (dodelijk conflict) en daarna als senior beleidsmaker Conflict Preventie bij Defensie.

Informatie

  • Duits
    Engels
    Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators