Terug naar overzicht

Lintz mediation en training

Rotterdam Kim Lintz
Bezoek website

Creatief, persoonlijk en oplossingsgericht zijn woorden die mij goed passen. Ik ben Familie en Echtscheidingsmediator en mediator in Strafzaken. Ik heb veel ervaring in herstelbemiddeling, met name in kwesties waar jongeren zijn betrokken.
Eén van mijn vaste opdrachtgevers is de Gemeente Rotterdam inzake burenconflicten. Ook word ik, gezien mijn jarenlange ervaring met jeugd, regelmatig benaderd om te bemiddelen in (familie)conflicten waar kinderen betrokken zijn. Ingeval van echtscheidingen is het belangrijk dat de kinderen betrokken worden in dit proces. Ook scholen weten mij te vinden voor mediation en training.
De afgelopen jaren heb ik ook een kinder- en oudercoachingsopleiding, een training oplossingsgericht werken gedaan bij Tea Adema. Dit zet ik ook in tijdens echtscheidingsmediations wanneer ik met kinderen spreek.
Ik ben MfN geregitreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Mediators en bestuurslid van de Rotterdamse Mediators Associatie (RMA).

Ik werk ook op toevoegingsbasis. Voor meer informatie zie de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Wil je (vrijblijvend) meer informatie, kennismaken of een intake? Neem contact op (telefoon, mail of whatsapp).

Informatie

  • Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators