Terug naar overzicht

Larissa Frank Mediation

Gratis kennismakingsgesprek
Nijmegen Larissa Frank
Bezoek website

Mijn naam is Larissa, van Larissa Frank Mediation. Ik ben zakelijk/arbeidsmediator (MfN) en daarnaast interim-manager. Als mediator ben ik gespecialiseerd in arbeidsmediations en mediations in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan werkgever-werknemer conflicten of kwesties in de collegiale samenwerking.

Ik help organisaties en mensen zelf hun zakelijke conflicten op te lossen. Of escalatie te voorkomen. Mediation vanuit aandacht voor beide partijen, een ondersteunende structuur en denken in mogelijkheden. Vrijwel iedereen is zelf in staat om, onder begeleiding, zijn eigen conflict op te lossen. Met een werkbaar resultaat voel je je energieker en maak je ruimte voor een nieuw begin.

Wat mij typeert als persoon? Ik luister met aandacht, breng structuur en beweging, denk in mogelijkheden. Mensgericht én resultaatgericht. Want met een werkbare uitkomst voel je je energieker of maak je ruimte voor een nieuw begin. Meer weten over mijn aanpak? Neem gerust contact op voor informatie of een vrijblijvende telefonische kennismaking.

Informatie

  • Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators