Let’s Mediate

Rhenoy Jelle Hoppenbrouwers
Bezoek website

U bent helaas verzeild geraakt in een arbeidsconflict. De communicatie hapert, het wederzijds vertrouwen en begrip zijn weg, u hebt er stress of zelfs slapeloze nachten van. Een onwenselijke situatie… hoe ziet de toekomst er uit? Wanneer krijgt u weer rust en duidelijkheid?

Mediation kan helpen om jullie uit deze impasse te halen. Door de juiste vragen te stellen komt er meer informatie op tafel, waardoor er weer begrip en respect voor elkaar en elkaars belangen ontstaat.
Als gespecialiseerd arbeidsmediator begeleid ik jullie graag naar een gezamenlijk gedragen oplossing, waarbij hernieuwd respect, wederzijds begrip en uiteindelijk rust en duidelijkheid over de toekomst de doelstellingen zijn.

Ik ben rustig, kan goed luisteren en ben een professional die de juiste vragen durft te stellen. Vragen die misschien een beetje pijn doen, maar wel nodig zijn om de angel van het conflict op tafel te krijgen. Ik benoem wat ik zie en hoor. Niet alleen inhoudelijk, maar ook in de dynamiek tussen jullie.
Uiteraard doe ik dat vanuit de rol van de onpartijdige, neutrale bemiddelaar. Want dat is wat een professionele mediator doet. Ruimte maken waarin jullie zelf de beste oplossingen bedenken en overeenkomen, wat die oplossing ook is.

En daarmee ontstaat er rust en duidelijkheid voor de toekomst. Geen gepieker meer, maar opluchting! Jullie kunnen allebei weer verder, met of zonder elkaar.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, een kennismaking of een offerte.
Tot ziens!

Inloggen voor mediators