Terug naar overzicht

Loes van den Elsen Mediation & Conflictbegeleiding

Helmond Loes Elsen
Bezoek website

Ik help mensen en organisaties bij het oplossen en voorkomen van conflicten.

Als neutraal en onpartijdig conflictbemiddelaar ondersteun ik efficiƫnt en doelgericht bij de stappen die nodig zijn om tot een goede oplossing te komen bij een (dreigend) conflict.

Ik breng rust in het gesprek. Ik luister goed, ben analytisch en empathisch. Dat helpt om de juiste vragen te kunnen stellen en tot de kern te kunnen komen van de kwestie. Ik werk doelgericht met u samen naar een passende uitkomst, waarbij u, als betrokken partijen, gaat over de inhoud en de oplossingen en ik, als mediator, over de stappen om daar te komen.

Als arts heb ik geleerd om zorgvuldig te luisteren en alert te zijn op non-verbale signalen. En om door te vragen. De wetenschapper in mij is analytisch, legt verbanden en doorziet snel patronen. Deze vaardigheden zet ik in als mediator.

U kunt bij mij terecht voor mediation en begeleiding bij alle soorten conflicten, zowel zakelijke als persoonlijke. Ook als er nog geen conflict is en u wilt voorkomen dat het een conflict wordt.

Als MfN-registermediator met een medische achtergrond en brede onderwijservaring bemiddel ik in het bijzonder ook bij (dreigende) conflicten in de gezondheidszorg en het onderwijs.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Bel gerust: 06 - 51926290. Of stuur een bericht: loes@loesvandenelsen.nl.

Inloggen voor mediators