Terug naar overzicht

Poirters Mediation

Gratis adviesgesprek
Boxtel Marcel Poirters
Bezoek website

Ik ben de opleiding naar MfN registermediator / specialist arbeidsmediaton gaan volgen omdat ik altijd van de verbinding ben geweest.
ik ben ben altijd werkzaam geweest in de sector van de volkshuisvesting. Hier heb ik in allerlei rollen veel ervaring opgedaan. Naast alle ervaring die ik hier heb opgedaan heb ik me hier ook ontwikkeld als leidinggevende. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik erg goed bekend ben met alle arbeidszaken waar je allemaal mee te maken hebt in een team en in de organisatie.

Mijn specialisatie als Arbeidsmediator heb ik gedaan omdat ik ervan overtuigd ben dat hier voor organisaties nog heel veel te winnen valt.
Mijn rol als mediator zie ik dan vooral als dat ik hierbij ook organisatie kan ontlasten als zaken niet goed lopen in een organisatie.
Vaak zie je dat organisaties arbeidsmediaton inschakelen als het al bijna te laat is, Hier valt nog veel te winnen en hierbij kan ik zeker adviseren.
In mijn rol bij alle woningcorporaties ook vaak geconfronteerd met Vereniging van Eigenaren, bewonerscommissies en burenruzies. Ook hier kan ik zeker mijn bijdrage leveren.
Mijn werkwijze is professioneel, pragmatisch en altijd met oog voor het resultaat.

Informatie

  • Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators