Terug naar overzicht

Zwartbol Advocaten B.V.

Alblasserdam Marrie Visser
Bezoek website

Na mijn afstuderen ben ik in dienst gekomen bij Zwartbol Advocaten en heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht en het arbeidsrecht. Ik sta daarbij zowel particulieren als ondernemers bij op allerlei familierechtelijke en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Qua familierecht betreft het onder andere zaken als (echt)scheidingen inclusief de vermogensrechtelijke afwikkeling, zoals verdelingen en uitleg huwelijksvoorwaarden, omgangs- en gezagskwesties en alimentatie. Ik heb een bijzondere belangstelling voor alimentatierekenen met vennootschappelijke raakvlakken. Vandaar mijn specialisatie in scheidingszaken waar ondernemers bij betrokken zijn; ik treed vaak op voor ondernemers en de partner van ondernemers. Als mediator en als advocaat als mediation geen oplossing biedt. Verder hou ik mij bezig met verdelingen van bijvoorbeeld nalatenschappen en andere erfrechtelijke vraagstukken. Ik wordt ook regelmatig ingeschakeld voor een second opnion of als adviseur op de achtergrond, juist ook bij mediations.

Qua arbeidsrecht bemiddel, adviseer en desnoods procedeer ik in de breedste zin van het woord. Het individuele arbeidsrecht, waaronder ontslagzaken, contracten en concurrentiebedingen hebben mijn bijzondere aandacht.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid spelen een grote rol bij de begeleiding van de vaak complexe zaken die ik behandel.

Ik ben naast NMv lid, ook lid van de vFAS, de vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators. Binnen deze vereniging heb ik zowel de specialisatieopleiding familierecht als de opleiding tot bemiddelaar c.q. mediator voltooid.

(Scheidings- en Arbeids)bemiddeling is een substantieel onderdeel van mijn dagelijkse praktijk. Door middel van het toepassen van methoden en technieken worden partijen begeleid in het bereiken van een voor beide partijen wenselijke en duurzame oplossing.

Inloggen voor mediators