Me Mediation

Amersfoort Martijn Hoogstraten
Bezoek website

In mijn werk heb ik in verschillende functies, organisaties en afdelingen ervaring opgedaan. Als zorgverlener met patiƫnten, als leidinggevende van afdelingen en als projectleider/adviseur bij dienstverlenende organisaties. Hierbij heb ik te maken gehad met professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, managers en leveranciers van producten en diensten.

Mijn ervaring is dat conflicten veel tijd, energie en frustratie kosten. Sommige situaties raakten mij persoonlijk, waardoor ik letterlijk slapeloze nachten had, lichamelijke klachten kreeg en stress ervaarde.

Mijn doel is voorkomen dat anderen dezelfde ervaring krijgen, want dit is te voorkomen. Om deze reden ben ik Me Mediation gestart. De nadruk ligt hierbij zowel op het oplossen van conflicten, als op het voorkomen (preventie) van conflicten door mensen te instrueren middels workshops en door mediation al in te zetten, als er nog helemaal geen sprake is van een conflict.

Ik kan u (zonder juridische procedures) helpen bij het aanpakken en voorkomen van conflicten, zodat zowel u als de ander zich weer kan richten op datgene wat de bedoeling is en zo stressvrij mogelijk.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • MfN

Inloggen voor mediators