Terug naar overzicht

Mediation Groep Twente

Hengelo Yvonne Floor
Bezoek website

Sinds 2001 ben ik werkzaam als mediator, coach en inmiddels ook als extern vertrouwenspersoon binnen mijn praktijk Mediation Groep Twente.
Ik voel nog dezelfde passie als toen ik meer dan 20 jaar geleden als mediator begon, na een carrière binnen de GGZ en de Arbo-wereld.

Omdat ieder mens, iedere situatie uniek is vraagt dat een groot inlevend en creatief vermogen om weer een (verbroken) verbinding tot stand te helpen brengen. Dat maakt me tot een oordeel- en waardevrij mens die luistert, betrokken is, out-of-the-box kan denken en een ‘mensen-mens’ waar mijn cliënten zich gehoord en gezien weten, nuchter, realistisch en met de nodige dosis humor. Naast het cliëntenwerk ben ik supervisor, (team)coach, relatietherapeut, vertrouwenspersoon en participeer ik met verschillende collega’s in diverse samenwerkingsverbanden.

Ik ben sinds 2023 niet meer aangesloten bij het MfN en de Raad voor Rechtsbijstand, binnenkort sta ik geregistreerd bij het ADR. Als senior mediator werk ik graag op mijn eigen wijze en daar sluit het ADR m.i. beter bij aan.

Inloggen voor mediators