Terug naar overzicht

Langeveld Mediation

Gratis kennismakingsgesprekDirect beschikbaar
Sassenheim Mike Langeveld
Bezoek website

In mijn rol als (register) mediator staat persoonlijk contact voorop omdat ik ervan overtuigd ben dat door oprechte aandacht mensen het beste tot hun recht komen.
Naast vele jaren werkervaring als zelfstandig ondernemer binnen de hulpverlening heb ik ook in de Jeugdzorg en het gevangeniswezen gewerkt. Bij deze werkgevers heb ik veel te maken gehad met crisisinterventie.
Bij justitie en de Jeugdzorg werk(te) ik met ouders en kinderen in complexe problematische situaties, zoals begeleiding in (complexe) echtscheidingen enz.
Ik heb gemerkt dat als alle betrokkenen hun gezamenlijke belangen zien, er respect en waardering voor elkaar komt.
Tijdens mijn Mediation opleiding heb ik veel theoretische kennis opgedaan wat ik in de praktijk uitvoer bij zowel zakelijke als familie conflicten.
Daarnaast heb ik veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben onder meer coach binnen de hulpverlening en ik heb de afgelopen jaren meerdere relevante opleidingen gevolgd, waaronder: HBO Mediation (MfN), HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, sociale psychologie, gehechtheidsrelatie, traumasensitief werken, integriteit, juridische kaders, succesvol onderhandelen, LVB en opvoeden en velen andere succesvol afgeronde opleidingen meer behaald.
Vanaf 2000 ben ik werkzaam binnen de hulpverlening en het regievoeren waarbij ik met heel veel conflicten te maken heb. Onder anderen (complexe) echtscheidingen en zakelijke conflicten. Ik leerde met conflictsituaties te dealen en daarbinnen de-escalerend op te treden.

https://www.langeveldmediation.nl

Inloggen voor mediators