Terug naar overzicht

Beije Mediation & Advies

Zevenbergen Natasja Beije
Bezoek website

Als gespecialiseerd MfN (familie)mediator en adviseur op het gebied van conflicten help ik familieleden en organisaties om met elkaar in gesprek te gaan én te blijven om (escalatie) van conflicten te voorkomen.

Op persoonlijk vlak bemiddel ik bij (v)echtscheidingen waar kinderen bij zijn betrokken en familieconflicten rondom ziekte en overlijden.

Op zakelijk vlak specialiseer me op de rol als vertrouwenspersoon en de rol als mediator of adviseur bij conflicten rond ziekte en re-integratie en onderlinge samenwerking.

Over Natasja:
Na een studie bedrijfskunde heb ik vanaf 1996 als adviseur gewerkt bij grote zakelijke dienstverleners op het gebied van arbeidsbemiddeling, accountancy, belasting en management consultancy. Ik heb met samengewerkt op bestuurlijk niveau en met financiële, fiscale en juridische afdelingen van verschillende (middel)grote ondernemingen in binnen- en buitenland. Als team manager en adviseur heb ik veel inzicht gekregen over de lusten maar ook de lasten van samenwerking op de werkvloer. Vanaf 2019 heb ik me verder gespecialiseerd als mediator. In 2023 heb ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf opgericht voor mediation en advies voor persoonlijke en zakelijke conflicten.

Naast eigenaar van Beije Mediation en Advies ben ik ook partner, moeder, mantelzorger en atletiektrainer voor jongeren en alle rollen in mijn leven brengen me dagelijks inspiratie en nieuwe inzichten. Als jouw mediator, adviseur of vertrouwenspersoon breng ik daarom een flinke dosis levenservaring en inlevingsvermogen mee naar de gesprekken.
Bel me gerust bij vragen of neem een kijkje op mijn website of LinkedIn profiel.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators