Terug naar overzicht

Zest42 - creative conflict solutions

Amsterdam Olaf Smits
Bezoek website

Ik ben Olaf Smits (1980). Als zakelijke mediator help ik partijen bij zakelijke conflicten de gezamenlijke belangen te vinden en zo tot duurzame oplossingen te komen. Zo worden gerechtelijke procedures voorkomen en blijven gezonde zakelijke relaties intact.

Meer dan twintig jaar werk ik als Transfer Pricing Specialist het internationale MKB en voor grote bedrijven. De laatste tien jaar als zelfstandig ondernemer. Ik kijk door de getallen heen naar mensen en naar wat hen beweegt. Ik zie conflictsituaties al vroeg ontstaan en kan ze voorkomen of oplossen. Juist daaruit haal ik veel voldoening. Het vormde mij tot creatief ondernemer en natuurlijk mediator. Ik ontwikkelde mij verder tot gecertificeerd zakelijke mediator (MfN en ADR register) en zakelijke coach. Met het doel om conflicten effectiever op te lossen door ze anders aan te vliegen: eigentijds, effectief, creatief en no nonsens. Als Zest42.

Door mijn achtergrond als fiscalist, kan ik ook optreden als fiscaal mediator met mijn transfer pricing advieskantoor Ectacon (www.ectacon.com). Tevens ben ik ook bestuurslid bij de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) (www.vfmmediation.nl).

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • ADR
    MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators