Terug naar overzicht

Buro Elzinga Training en Advies. Onderwijs op maat.

Gratis adviesgesprekGratis kennismakingsgesprek
Alkmaar Sandra Elzinga
Bezoek website

Tijdens mijn loopbaan in het onderwijs heb ik me intensief beziggehouden met de dynamiek van menselijke interacties in conflictsituaties. Deze ervaring heeft me gevormd tot een bedreven conflictbegeleider, zowel op individueel niveau als binnen teamverband. In mijn overtuiging is het cruciaal dat beide betrokken partijen helderheid verschaffen over wat er precies misgaat, waardoor we gezamenlijk op zoek kunnen gaan naar constructieve oplossingen. Ik ben er om te luisteren zonder enig oordeel te vellen, om verhelderende vragen te stellen, en om zo de kern van het conflict te ontdekken.

In mijn rol als mediator fungeer ik als gids door het proces. Door gerichte vragen te stellen en aandacht te besteden aan de houding en gedragingen van de betrokkenen, streef ik ernaar om de knelpunten uit het conflict te halen. Mijn doel is om de samenwerkingsdynamiek binnen een groep inzichtelijk te maken en medewerkers te herinspireren. Hierbij is het van belang dat zij nieuwe perspectieven ontdekken en gezamenlijk streven naar een gemeenschappelijk doel: het behalen van goede resultaten en het ervaren van werkplezier.

Als geregistreerde mediator bij de Mediation Federatie Nederland (MfN), met mijn achtergrond in het onderwijs en mijn regelmatige omgang met organisatorische vraagstukken, heb ik de ervaring en expertise om effectief te bemiddelen in diverse contexten. Mijn missie is om samen met alle betrokkenen een werkomgeving te creƫren die weer inspirerend en uitdagend is voor iedereen, waarin iedereen zich kan ontplooien en bijdraagt aan een positieve atmosfeer.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators