Terug naar overzicht

Buro Elzinga Training en Advies. Onderwijs op maat.

Alkmaar Sandra Elzinga
Bezoek website

Gedurende mijn werkzaamheden in het onderwijs heb ik me verdiept in de interactie tussen mensen in conflictsituaties. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan als begeleider van conflicten tussen personen en in teams.
Het is belangrijk in een conflict dat beide partijen helder maken wat er precies mis is zodat we samen op zoek kunnen gaan naar oplossingen. Ik heb daarbij een luisterend oor en heb een empathische houding. Mijn aanpak is om zonder oordeel te luisteren, verhelderende vragen te stellen en zo tot de kern van het conflict te komen.
Als mediator begeleid ik het proces en door middel van vragen stellen en kijken naar houding en gedrag probeer ik de angel uit het conflict te halen.

Doel is om de samenwerking in een groep zichtbaar te maken en medewerkers weer te inspireren, zodat ze weer nieuwe mogelijkheden zien met een gezamenlijk doel: goede resultaten en plezier in het werk.
Ik ben een MfN geregistreerde mediator met ervaring in het onderwijs en heb regelmatig te maken met organisatorische vraagstukken. Mijn doel is gezamenlijk het klimaat op het werk weer inspirerend en uitdagend te maken voor iedereen.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators