Terug naar overzicht

Suydersee Mediation

Dronten Seline van Andel
Bezoek website

Welkom bij Suydersee Mediation!

Je bent aan het goede adres als je op zoek bent naar een professionele mediator die helpt bij het oplossen van een conflict. Je kunt bij Suydersee Mediation terecht met allerlei soorten conflicten.

Scheidingsmediation

Een echtscheiding gaat altijd gepaard met veel verdriet. Niemand heeft vooraf de intentie om uit elkaar te gaan, maar soms is het onvermijdelijk en is er geen andere oplossing. Wat je dan nodig hebt is iemand die in het woud van alle regels, verplichtingen, berekeningen en overige zaken je aan de hand neemt en helder kan uitleggen wat alles inhoudt. Bij Suydersee Mediation wordt ervoor gezorgd dat de echtscheiding zo goed mogelijk verloopt en dat beide partijen zo goed mogelijk met elkaar in gesprek gaan. Op die manier zal de scheiding eindigen op een manier die voor beide partijen goed is en waar ze mee verder kunnen. Echtscheidingsmediation helpt de scheiding draagbaar te maken.

Een scheiding zet het leven volledig op zijn kop. Zekerheden vallen weg, schuldgevoelens steken de kop op, financiƫle problemen dreigen en emoties spelen een grote rol. Als mediator kan ik jullie begeleiden in dit proces en de scheiding van A tot Z voor jullie regelen.

Als mediator breng ik zo nodig de communicatie weer op gang en wordt er naar elkaar geluisterd. Ik begeleid het proces en zie toe dat partners op respectvolle wijze toewerken van individuele belangen naar oplossingen die voor beiden aanvaardbaar zijn. Gedurende de echtscheidingsmediation ligt de focus met name op het ontzorgen in alle stappen die gezet dienen te worden. Samen met partners en kinderen wordt er toegewerkt naar een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Familiemediation

Is er een conflict tussen familie- of gezinsleden gaande of wil je dit juist voorkomen? Komen jullie er samen niet meer uit? Een conflict in de familie kan grote invloed hebben op de complete familie. Er ontstaan spanningen tussen de verschillende familieleden die kunnen leiden tot een behoorlijk nadelig effect op individuele personen. Slecht slapen, prikkelbaar zijn en lichamelijke klachten kunnen het gevolg zijn van een conflict in de familie.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens de mediation worden vrijwel altijd vertrouwelijke zaken besproken. Daarbij moet de mediator zich onthouden van oordelen en is hij neutraal en onpartijdig. Het is belangrijk dat jullie mij kennen en je comfortabel voelen om met mij dit traject in te gaan.

Om die reden biedt Suydersee Mediation de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken. Dat kan bij jullie op locatie of in de praktijk van Suydersee Mediation. Tijdens dit gezamenlijke gesprek van ca 30 minuten maken we kennis met elkaar en kunnen er vragen gesteld worden. Tevens zal worden uitgelegd hoe het mediationproces zal verlopen.

Suydersee mediation geeft rust.

Informatie

  • Duits
    Engels
    Nederlands
  • ADR
    MfN
  • Fysiek

Inloggen voor mediators