Simul Mediation

Oosthuizen Rijk Doornebal
Bezoek website

Er is gedoe op je werk. Te veel. En te lang. Er is sprake van ziekteverzuim, fouten, vertraging, personeelsverloop en de werksfeer is om te snijden. Je wilt het anders. Nu.
We ervaren het allemaal wel eens: gedoe tussen je collega’s, tussen jou en je manager, met je medewerkers en teamleden. Gedoe is in principe snel en makkelijk op te lossen. De praktijk is soms weerbarstiger. Omdat de betrokkenen bijvoorbeeld emotioneel betrokken zijn, zij zich in patronen hebben vastgezet of omdat tijd snel handelen vraagt. Hierdoor kan de ruimte om tot een oplossing te komen erg klein geworden zijn. Dat is het moment om met mij contact op te nemen.
Mijn naam is Rijk Doornebal, een mediator met meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende, vestigingsmanager en HR-manager en gespecialiseerd in conflictsituaties op het werk. Arbeidsmediation dus. Ik richt mij op HR-managers, directeur/eigenaren, bestuurders, teamleiders en bedrijfsartsen die voor hun organisatie, teams en medewerkers een duurzame oplossing willen.
Dat doen we met elkaar. Mijn bedrijf heet niet voor niets Simul, wat ‘samen’ in het Latijns betekent. Samen met elkaar de verbinding zoeken en vinden. Samen een proces in gang zetten en dit weten vast te houden. Dat betekent vanuit beider belangen met elkaar op weg naar een complementaire oplossing. Dat is mijn overtuiging en passie.

Overzicht Specialismen

Informatie

  • Nederlands
  • MfN
  • Fysiek

Inloggen voor mediators