STA mediators

Geleen Petrouschka Allen
Bezoek website

Mediation vinden wij de mooiste manier om een conflict op te lossen. Het maakt daarbij niet uit of je in een scheiding, een arbeidsconflict of in een team zit dat niet meer lekker loopt. Je wilt graag vooruit, maar samen in gesprek gaan om dat te bereiken is vaak moeilijk of lijkt zelfs niet meer mogelijk.

Wij begeleiden jullie om op een voortvarende, constructieve en kostenbesparende manier het probleem aan te pakken. Door jullie conflict te analyseren en te verhelderen, brengen wij de communicatie weer op gang. Hierdoor creëren we mogelijkheden, waardoor jullie gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen.

Als onpartijdige mediator staan wij achter beide partijen; we zijn er voor jullie allebei evenveel. Om de belangen van alle deelnemers goed te kunnen begrijpen, is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in de gevoelens en het verhaal van elke partij afzonderlijk. Betrokken bij de één, maar ook bij de ander, waarbij wij geen partij kiezen.

Jullie bepalen als deelnemers zelf de inhoud en kiezen uiteindelijk ook zelf welke oplossing de juiste is voor jullie probleem. Dit alles op basis van vrijwilligheid en vertrouwelijkheid. We bespreken in onze gezamenlijke gesprekken de emotionele, praktische en indien van toepassing juridische, financiële en fiscale kanten van jullie situatie en lichten deze waar nodig toe. Door deze open gesprekken groeit het begrip voor elkaar en daarmee ook het draagvlak voor een voor jullie beiden bevredigende oplossing.

Het eerste gesprek is gratis en leidt tot geen enkele verplichting. In dit oriënterende gesprek leggen wij uit wat mediation inhoudt en kijken wij samen of onze aanpak geschikt is voor jullie situatie. Daarna bespreken we hoe we te werk gaan om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat jullie zelf weer tevreden vooruit kunnen.

Is je interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Informatie

  • Engels
    Nederlands
  • ADR
    MfN
  • Fysiek
    Online

Inloggen voor mediators