WiWo HR Advies

Moergestel Willemien Wouw
Bezoek website

Linksom of rechtsom, samen komen we eruit!

Ik ben een MfNmediator/arbeidsmediator en een creatieve en gedreven HRM-professional die gaat voor verbinding. Ik heb een getraind oog voor mens en omgeving hetgeen ik combineer met een nuchtere, pragmatische instelling. Eerlijk en helder communiceren is daarbij de grondslag voor succes.

Ik sta bij collega’s en opdrachtgevers bekend als iemand die de zaken op een geheel eigen wijze benadert, flexibel is en succesvol ‘out of the box’ kan denken. Mijn adagium is dan ook: “Voor elk probleem bestaat een oplossing”. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Door mijn out-of-the-box aanpak ben ik in 2010 uitgeroepen tot winnaar van de HR Award Professional.

Het geeft mij energie om bruggen te bouwen tussen mensen waardoor we gezamenlijke doelen bereiken. Als ik slaag in mijn opdracht en partijen weer samen verder kunnen, geeft me dat voldoening.

Ik combineer nu al meer dan 30 jaar kennis van wetgeving met een groot actief netwerk. Ik vertaal op een boeiende en duidelijke manier (soms ingewikkelde) wet- en regelgeving naar kansen voor de organisatie en haar medewerkers.

Overzicht Specialismen

Informatie

  • Nederlands
  • MfN

Inloggen voor mediators