Terug naar overzicht

Cascade Mediation

Gratis kennismakingsgesprekGeen voorrijkostenDirect beschikbaar
Eersel Yassir Ennakhla
Bezoek website

Mijn naam is Yassir Ennakhla en de laatste jaren ben ik erg geïnspireerd geraakt door mediation. Dat is ook de reden waarom ik een eigen mediationpraktijk ben begonnen: Cascade Mediation. Ik ben mediator geworden vanuit de behoefte om écht iets voor mensen te kunnen betekenen in een zware periode uit hun leven. Het inspireert mij enorm om te zien hoe mensen in mediation toch de kracht weer vinden om het conflict zelf op te lossen. De kwaliteit van de oplossingen is dan vaak ook groot omdat de oplossingen door de mensen zelf zijn bedacht en afgesproken. In het algemeen inspireer ik graag mensen tot een positieve kijk op het leven. Als mediator maak ik de zaken graag nog helder en duidelijker en daarmee wat lichter voor de mensen. Dat motiveert mij!

Voordat ik was gestart als mediator ben ik na mijn studie Bedrijfskunde jarenlang actief geweest in de financiële dienstverlening en heb ik bij diverse banken en verzekeraars gewerkt, en daarnaast ook bij een aantal grote corporate bedrijven in Nederland en daarbuiten. Na deze periode heb ik rechten gestudeerd in Utrecht en ben ik de laatste jaren werkzaam als jurist en gerechtsdeurwaarder. Door mijn werkervaring in de juridische sector heb ik geleerd om adequaat om te gaan met verschillende soorten emoties, verschillende belangen en met cliënten écht in gesprek te gaan en te luisteren zonder te veroordelen. Dit zijn belangrijke kenmerken voor een mediator.

Vanwege mijn financiële en juridische achtergrond kan ik tijdens gesprekken inzicht geven op de afspraken die jullie willen maken over bijvoorbeeld financiën (hypotheek, verzekeringen en vermogen) en/of zaken met juridische elementen, zodat jullie niet tot verrassingen achteraf komen te staan. Dit biedt vaak rust en zekerheid voor partijen.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je (anoniem) sparren over jouw kwestie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Ik maak graag kennis met je!

Inloggen voor mediators