Terug naar overzicht

Centrum voor Conflicthantering

Opleidingen:

 • OPLEIDINGEN OVERHEIDSMEDIATOR

  De specialisatie tot overheidsmediator is voor mediators die zich willen bekwamen op dit terrein. Voor deelname dient u te beschikken over HBO+/WO werk- en denkniveau. Het aantal deelnemers per opleidingsgroep is maximaal 16 personen.
 • OPLEIDING ARBEIDSMEDIATION

  De specialisatie tot arbeidsmediator is voor mediators die zich willen bekwamen op dit terrein. Voor deelname dient u een basisopleiding tot mediator bij een MfN erkend opleidingsinstituut te hebben gevolgd en te beschikken over HBO+/WO werk- en denkniveau.
 • MAATWERK OPLEIDINGEN

  Het is mogelijk om de trainingen van het CvC bij uw organisatie intern te laten verzorgen, waarbij de training geheel op maat aangepast wordt aan uw wensen. Het CvC heeft een keur aan trainingen ontwikkeld en uitgevoerd voor een groot aantal organisaties, waaronder:
 • MEDIATION TRAININGEN

  Wij trainen op locatie, met inachtneming van het Coronaprotocol. Neem gerust contact met ons op, als u hier vragen over heeft.

DE GRONDLEGGER VAN MEDIATION SINDS 1993 Het Centrum voor Conflicthantering (CvC) is in 1993 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerd opleidingsinstituut. Wij trainen, scholen en begeleiden mensen die professioneel bezig zijn met conflicthantering, mediation, bemiddelen, onderhandelen, coachen en communicatie. Mediator als vakman Het vakmanschap van de mediator gaat ons ter harte. Wij dragen graag bij aan een groter potentieel van professionele mediators die breed inzetbaar zijn. Om als mediator goed te functioneren, zijn levenservaring en aanvoelen wat mensen beweegt onmisbaar. Bovendien moet u als mediator theoretisch goed zijn onderlegd, de patronen in conflictgedrag herkennen en u bewust zijn van uw houding en de gevolgen daarvan op de mediation. Alles bij elkaar vergt ons vak specifieke vaardigheden.

Inloggen voor mediators