AMV Opleidingen

Opleidingen:

  • Mediation Inspiratiedag

    Verrijk Je Mediationpraktijk Mediation is een vak dat continu groeit en evolueert. En als ervaren mediator wil je meegroeien. Het stellen van de juiste vragen, effectief reflecteren en ‘anders luisteren’ zijn basisvaardigheden die elke mediator beheerst.
  • Vakopleiding Register Scheidingsadviseur

    Ben je op zoek naar een vakopleiding om scheidingen van A tot Z te kunnen begeleiden? Dan ben je hier aan het juiste adres!
  • Familie Mediation Opleiding

    Wil je je na de basisopleiding mediation kwalificeren in het professioneel begeleiden van gezins- en familieleden bij het oplossen van hun onderlinge problemen? Dan is de geaccrediteerde opleiding tot professioneel familie mediator beslist wat voor jou.

Over ons AMV leidt scheidingsprofessionals op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen. “Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!” Onze opleidingen en trainingen zijn praktijkgericht. Wij stellen het van kennis en vaardigheden in de dagelijkse werkpraktijk centraal. Dit vormt het uitgangspunt voor onze visie op leren. Blended learning passen we toe in de opleidingen voor een optimaal leerrendement. Boeiende en inspirerende lesdagen in combinatie met een online leeromgeving. Via de online leeromgeving oefen je in je eigen tijd met de lesstof en deel je kennis. Tijdens de lessen ligt de nadruk vooral op de praktijk én het toepassen van kennis en vaardigheden. In de online leeromgeving vindt je lesmateriaal als e-learning modules, video’s , documenten en presentaties. Aan het einde van de basis mediation opleiding kun je ook een oefenexamen maken. Je kunt hierin discussiëren met mede-cursisten en vragen stellen aan de trainers.

Inloggen voor mediators