Waar ben je naar op zoek?

Familiemediation

Een specialisatie binnen mediation, waarbij het gaat om conflicten op familie- of gezinsniveau en echtscheidingen.

Nalatenschapsmediation

Nalatenschapsmediation is een efficiënte manier om conflicten rond een erfenis te beëindigen of juist te voorkomen.

Herstelrecht

Biedt bij een (mogelijk) strafbaar feit, slachtoffers, verdachten, veroorzakers en veroordeelden, de mogelijkheid om de gevolgen te herstellen.

Businessmediation

Heeft o.a. betrekking op conflicten m.b.t. een overname van een organisatie, fusies tusssen bedrijven, reorganisaties en contractuele verplichtingen.

Scheidingsmediation

Een scheidingsmediator werkt als een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar tussen jou en je ex-partner. Als neutrale partij probeert de mediator 

Arbeidsmediation

Conflicten op 't werk met collega's, een team of met uw werkgever. Bij arbeidsconflicten is er sprake van botsende belangen op de werkvloer.

Overheidsmediation

Bij overheidsmediation bemiddelt de mediator tussen overheid en burger

Ga naar het overzicht

Zoek een NMv mediator op postcode of plaatsnaam en selecteer een mediation-expertise

Vind de beste NMv mediator in jouw woonplaats of regio

NMv Mediators hebben hun specifieke specialisaties. Kies daarom de specialisatie die voor u van toepassing is. Zoek een NMv mediator op plaatsnaam of postcode en vind een mediator bij u in de buurt. Wilt u de afstand aanpassen, stel dan de actieradius in op bijvoorbeeld 5 of 50 km. Door te klikken op de gevonden mediators krijgt u een inzicht in zijn of haar specialisaties en opleidingen. Via het telefoonnummer of email-adres kunt u direct met de NMV mediator in contact komen. Alle NMv mediators zijn register mediators.

Contact één of meerdere mediators

Contact de NMv mediator van uw keuze door een e-mail te sturen of te bellen. Het is goed om eerst even persoonlijk met de mediator te kunnen spreken. Stel alle vragen die u wilt.  Vraag ook naar de kosten en de procedures die te maken hebben met de mediation.

Lid zijn van de NMv kent vele voordelen, zoals; belangenbehartiging, een groot netwerk en meerdere voordelen met betrekking tot uw professionalisering waaronder zichtbaar zijn op vindeenmediator.nl.
Aanmelden als NMv-lid

Inloggen voor mediators