Terug naar overzicht

Echtscheidingsmediator

Zoetermeer Marina Maric
Bezoek website

Heeft u behoefte aan een toegankelijke, open en deskundige echtscheidingsmediator? Dan bent u bij mij aan het goede adres. ‘One size fits all’ staat niet in mijn woordenboek. Ieder mens is uniek en elke scheiding vereist een andere aanpak. Door goed naar mijn cliënten te luisteren kom ik er snel achter wat mijn cliënten willen en waar zij behoefte aan hebben. Ik ben bovendien erg betrokken bij mijn cliënten. Ik bouw snel een band op wat de samenwerking met mijn cliënten ten goede komt.

Ik ben gespecialiseerd in (internationale) echtscheidingen en alle facetten rondom scheidingen, zoals het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, het verdelen van de gemeenschap van goederen en het maken van alimentatieberekeningen voor onder meer ondernemers en expats.

Ook besteed ik veel aandacht aan het welzijn van de kinderen en vind ik de positie van de kinderen heel belangrijk. Ook probeer ik ouders te overtuigen dat zij beslissingen moeten nemen in het belang van de kinderen en ik coach hen ook richting die beslissingen. Om te voorkomen dat kinderen negatieve gevolgen ervaren van een scheiding, werken wij samen met een vaste kindertherapeut en een coach voor ouders. Een scheiding betekent immers een ander leven voor de ouders, maar ook voor de kinderen.

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan mediators. Bij NIVOX Familierecht kunt u kwaliteit verwachten en grote gespecialiseerde juridische kennis op het gebied van het familierecht. Dit voorkomt dat u achteraf gedoe krijgt over bijvoorbeeld de inhoud van de afspraken.

NIVOX Familierecht biedt mediation pakketten aan. Het standaard pakket kost € 2.300,- ex BTW, maar minder uitgebreide of juist uitgebreidere trajecten zijn ook mogelijk. Informeer bij mij vooral naar de mogelijkheden. Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we alle mogelijkheden bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bent u op zoek naar een echtscheidingsmediator in de regio Zoetermeer of Leiden? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ook als u verder weg woont, is dat geen probleem. Wij kunnen elders afspreken of een online afspraak inplannen.


Inloggen voor mediators