Terug naar overzicht

Het Belangenatelier

Gratis kennismakingsgesprek
Gouda Robert-Jan van der Wart
Bezoek website

Het Belangenatelier helpt ondernemers uit conflictsituaties buiten de rechtszaal. Daardoor kunnen ondernemers hun energie weer zo snel mogelijk richten op datgene wat ze het liefst doen: kansen ontdekken en benutten, samenwerken en de onderneming laten groeien.

Het Belangenatelier richt zich in het bijzonder op familiebedrijven, scale-ups in de IT-sector, joint ventures en partnerships, franchiseketens en fabrikanten/importeurs/distributeurs. Door zakelijke mediation houden ondernemers de uitkomst van conflictoplossingen in eigen hand en kunnen zij jarenlange en kostbare procedures vermijden. Mediation heeft een zeer hoge successcore: meer dan 80% van de geschillen kan buiten de rechter om worden afgedaan door de betrokken partijen.

Het Belangenatelier kent door jarenlange ervaring in diverse zakelijke omgevingen het perspectief van grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Ervaring en activiteiten in de advocatuur, probleemoplossing en onderhandelingen in het bedrijfsleven en ervaring als toezichthouder maken dit perspectief driedimensionaal. Dit stelt Het Belangenatelier in staat om zich snel in te leven en sneller tot de kern van conflicten te komen.

Wanneer u een probleem ervaart met uw zakenpartner, aandeelhouder, commissaris, leverancier, financier of klant kan ik u – onpartijdig – helpen de communicatie op gang te brengen en te houden en u in staat te stellen een oplossing te bereiken, waar alle betrokkenen het mee eens zijn. Mocht dit door omstandigheden niet helemaal mogelijk zijn, dan kan ik de betrokkenen helpen om het conflict zo klein en concreet te maken, dat een procedure zo min mogelijk geld en energie kost. Hoe vroeger u Het Belangenatelier inschakelt, hoe minder drempels er hoeven te worden overwonnen en hoe minder negatieve energie er wordt besteed.

Neem vrijblijvend contact op met Het Belangenatelier om te bekijken of ik u kan helpen:
Robert-Jan van der Wart
e. rvanderwart@belangenatelier.nl
m. +31612580311

Inloggen voor mediators